Inad Concept By Dany Voicu

Cu primul pas făcut în salonul nostru vei experimenta cele mai noi tehnici de colorare, aranjare a parului tuns, frizerie, make-up și servicii de manichiură si pedichiură.
Echipa noastră formată din tineri talentați și pasionați își dedică tot timpul studiului și continuării formării profesionale pentru a ne asigura că le oferim clienților un stil modern și personalizat.

Salonul Inad Concept are scop principal în desfașurarea activității oferirea de servicii superioare și garanția de satisfacție a clienților. Dani Voicu, proprietarul salonului Inad Concept by Dany Voicu, crede cu tărie, ca cel mai important aspect al serviciilor oferite este consultația. Mai precis, o discuție individuală cu fiecare clienta despre experiențele din trecut, despre nevoia fiecărei cliente, look-ul pe care fiecare și-l dorește și cu care se simte confortabil și bineînțeles, așteptările în legătură cu felul în care dorește sa arate.

O alta caracteristică importantă pe care Dani o promovează in salon este că fiecare clientă este învățată cum să își creeze aspectul acasă, astfel experiența din salon nu se termină odată cu vizita. Tehnicile, produsele potrivite și aplicarea adecvată sunt explicate, fără excepție cu fiecare serviciu oferit în salonul Inad Concept.

dani voicu 1
coafuri cu coada bucuresti

Cum a luat naștere Inad Concept by Dani Voicu?

Proiectul Inad Concept By Dani Voicu a luat naștere în anul 2016 în jurul pasiunii lui Dani, atunci cand a primit confirmarea că pasiunea se transformă cu adevărat în carieră. Odată cu deschiderea salonului, la vârsta de 18 ani a făcut un pas uriaș în viața: major și cu propria afacere.

Pasiunea pentru îngrijirea părului a descoperit-o pentru prima dată la vârsta de 7 ani când își vopsea bunica și vecinele din cartier. Curiozitatea și dorința de cunoaștere au continuat astfel încât, a urmat liceul UCECOM, unde a pus bazele frumoasei cariere ce urma să apară, mai repede decât se aștepta. În paralel a urmat cursuri de formare profesională naționale și internaționale, și a început să lucreze ca asistent în cele mai cunoscute și de succes saloane din București . Anii au trecut iar Dani, a rămas la fel de implicat și serios în dezvoltarea profesională. Cu adevărat important este că azi, se identifică cu alți tineri talentați pe care-i susține, îi învata și cărora le împărtășește cu bucurie toate tehnicile și tainele meseriei de hairstylist.

Echipa noastră

Dani mare

Dani

Andreea mare

Andreea

Iulia (1)

Iulia

Florentina

Florentina

Violeta

Violeta