salon bucuresti sector 5

Conversatii din salon. Tot ce trebuie să știi atunci cand îti dorești o schimbare pentru părul tau.

Experiența unei vizite la salon este diferită pentru fiecare femeie. Diferențierea se face prin prisma mai multor aspecte sau caracteristici precum: tipul de păr, look-ul preferat, experiențele din trecut, curiozitățile și preocupările fiecăreia în legătură cu părul, timpul pe care îl aloci pentru aranjarea părului, modul in care este purtat parul, s. a.
Urmare a experienței profesionale si a sutelor de cliente pe care le-a coafat, le-a colorat părul sau tuns în ultimii 10 ani, Dani Voicu a creat special o listă cu cele mai frecvente intrebari pe care le primește în salonul său din Sectorul 5, București.

salon bucuresti


Regăsești mai jos întrebările clientelor și recomandările lui Dani:

1. De ce nu poți reface tehnica de balayage mai des de 6 luni?
Colorarea părului în tehnica balayage se reface la minim 6 luni după vopsirea anterioară pentru că este nevoie ca rădăcina să fie crescută minim 6 cm pentru a avea suficientă lungime încât să nu revii cu pudră pe partea anterior decolorată.

2. Cât de des este recomandat să îmi tund părul?
Părul se tunde în funcție de cât de bine este îngrijit părul. În funcție de asta hairstylistul îti recomandă un interval care să ți se potrivească. Spre exemplu dacă parul este decolorat sau vopsit recomandarea este ca tunsul vârfurilor să fie făcut la 3 luni. Dacă parul este îngrijit și nu este agresat de placă, ondulator folosite în exces recomandat la 6 luni.

3. Cât de des este recomandat să-mi vopsesc părul la rădăcini?
Rădăcinile se vopsesc în funcție de cât păr alb ai. În funcție de acest aspect îți poți vopsi rădăcinile între 3 și 6 săptămâni.

4. Are efect protecția termică atunci când folosesc placa?
Da! Este foarte important ca atunci când folosești aparate cu încălzire să folosești și protecția termică. Vei observa că părul este mult mai lucios iar coafura îți va rezista mai mult, vei avea bucle definite , iar părul nu va mai fi frizat.

5. Cât de des trebuie decolorată rădăcina pentru blondul perfect?
Rădăcină pentru blond perfect trebuie decolorată între 3 și 4 săptămâni pentru a nu obține diferențe de culoare galbenă.

6. Cum aleg produsele potrivite părului meu?
Răspunsul la această intrebare este personalizat pentru fiecare clientă in parte.
Îți recomand să completezi chestionarul din site sau să ne faci o vizită în salonul Inad Concept by Dani Voicu din Calea 13 Septembrie, 162, Sector 5, Bucuresti.

7. De ce mi se electrizează părul?
Acesta este primul semn că părul tău este deshidrat, iar pentru asta trebuie să alegi produsele de îngrijire a părului pentru hidratare și să faci un tratament profesional pentru hidratare.

8. Îngrașă părul uleiul?
Nu. Există foarte multe tipuri de ulei pentru păr în funcție de textura părului : gros, fin , mediu. În funcție de textura părului tău ar trebui să îți alegi și produsul potrivit. Contează la fel de mult cum și cât aplici pe păr în funcție de densitatea și dimensiunea părului. Ideal este să aplici 1-2 pompițe de ulei pe lungimi și vârfuri . O cantitate mare de ulei aplicată pe păr poate să îți lase senzația că folosirea uleiului îți îngrașă părul.

Dacă ții cont de sfaturile de mai sus și folosesti produse de calitate pe care să le folosești corect ai toate sansele să ai un păr sănătos.

Gânduri bune,
Dani Voicu