Tratamentul cu keratină

tratament par keratina

Keratina distruge parul?

Ideal ar fi ca răspunsul să fie de fiecare dată: NU. În realitate, nu este de fiecare dată așa. Asta depinde foarte mult de ce tratament de îndreptare folosim și de ingredientele ce le contine tratamentul. 

Alegerea pe care o facem de fiecare data în Salonul Inad Concept by Dani Voicu este tratamentul Kerasea Complex Profesional de netezire cu o tehnologie inovatoare și o formula certificată fără formaldehidă. Framesi Smoothing System are efect de netezire care elimina durabil, eficient și în siguranța frizul.

Actiunea comuna a acidului glioxilic si a kerasea complex creeaza noi legături de keratina si remodeleaza structura părului, lasandu-l  moale, oferind corpolentă.

Te întrebi probabil pe ce tip de par se poate face tratamentul ?!

Eu recomand tratamentele de îndreptare si netezire persoanelor cu parul frizat și porozitate crescută, rezultatul fiind par drept si stralucitor.

În cazul în care parul tău este creț sau ondulat dar tu folosești placa pentru a-l îndrepta este ideal tratamentul de îndreptare cu keratina, timp de minim 4 luni nu vei mai avea nevoie de placa.

Dacă părul tău a suferit diverse transformări și a ajuns într-o stare de degradare severă atunci vei avea nevoie de minim 1-2 tratamente de reparare și ulterior recomand   aplicarea tratamentul de îndreptare cu keratina.  

Este foarte important de știut că după tratamentul de îndreptare trebuiesc folosite produsele de ingrijire fără sulfați și parabeni( pentru o rezistenta indelungata  recomand folosirea produselor din gama tratamentului).

Atunci când te hotărăști să-ți faci tratament cu keratina este extrem de important  sa te documentezi ce tip de tratament urmează sa îți aplici și ce ingrediente contine acesta. Dacă nu reușești să obții singură aceste informații, cu siguranța le găsești la Inad Concept By Dani Voicu, Calea 13 septembrie, Nr 162, Sector 5, București.

Ganduri bune, 

Dani Voicu

Comments are closed.